"Тестостерон" събира Геро, Захари Бахаров, Малин Кръстев и Филип Трифонов в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 02.09.2013
1334
Мъжкият хит "Тестостерон" идва в Пловдив днес, 2 септември. Най-успешната комедия на Народния театър се играе от 7 години при пълни салони и за първи път излиза извън столицата специално за Панорама на комедиите в кино "Орфей". Форумите на публиката са пълни със суперлативи за звездния актьорски състав - Филип Трифонов ("Момчето си отива"), Герасим Георгиев - Геро, Захари Бахаров, Малин Кръстев, Добрин Досев ( носител на "Икар") , Стефан Денолюбов ( "Етажна собственост"), Васил Сумрачки, Кирил Бояджиев.

Текстът на поляка Анджей Сарамонович е изключително близък до балканските нрави. Неколцина мъже връхлитат в ресторант, влачейки пребит човек. Оказва се, че те идват от сватба, която току-що е била осуетена. В кулминационния момент на церемонията булката, вместо да каже заветното "Да!", се е хвърлила връз един от присъстващите да го целува. След настъпилата суматоха, бой и истерия, роднините на младоженеца повличат със себе си виновника за поругаването на тяхната семейна чест. 

Какво всъщност е станало? Дали пребитият наистина е невинен, както упорито твърди? Защо булката най-неочаквано е заявила: "Моето сърце принадлежи на друг"? Къде се е изгубил нещастният младоженец и защо келнерът в ресторанта никога не може точно да обясни как се стига до тоалетната?

Това са само част от въпросите, от които тръгва да се разплита сюжетът на "Тестостерон", комедията превърнала се в абсолютен хит! Билети се продават на касата на кино "Орфей" и в Билетен център пред Общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).