"Тик Ток Ландия" завзема Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:48 / 04.06.2024
1686
След сензационния успех в София с две напълно разпродадени представления, "Тик Ток Ландия" започва своето национално турне в летните театри на България! Това уникално детско ТикТок шоу ще обиколи над 20 града в страната, започвайки на 1 юни в Плевен, 18 юни в Русе и 3 юли в Пловдив.

"Тик Ток Ландия" предлага интерактивно забавление за деца, които ще имат възможността да пеят, танцуват и снимат чудновати TikTok клипове с любимите си анимационни герои като Мики, Мини, Мечо Пух, Том, Джери и Бъни. Събитието цели не само да забавлява, но и да предпазва децата от интернет агресията, насърчавайки ги към доброта и приятелство.

Специалните участници в турнето включват телевизионния водещ и певец Владислав Славов и балет "Веда Джуниър". Пловдивското събитие ще бъде под патронажа на Мисис Европа Манита Вартан и открито от малката звезда Елизабет Армен. 

Не пропускайте тази уникална възможност да превърнете вашето дете в звезда и да създадете незабравими спомени за цялото семейство!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).