Титюков: Вярвам, че с пловдивчани ще сме заедно в отстояването на общата ни кауза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:30 / 18.09.2011
4223
Бивши и настоящи студенти от
АМТИИ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Вярвам, че с пловдивчани ще бъдем заедно в отстояването на общата ни кауза - нашият град". Това каза Георги Титюков, минути след регистрацията му в Общинската избирателна комисия като кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници, издигнат от Коалиция "Кауза Пловдив".

Председателят на предизборния щаб на коалицията Константин Георгиев и лидерите партиите от коалицията - "Кауза България", "Новото време" и " Общество за Нова България", заедно с Георги Титюков внесоха в Общинската избирателна комисия документите за кандидатурата му за кмет, както и документите за листа от 51 общински съветници.

"Убеден съм, че пловдивчани ще застанат не само зад Георги Титюков, но и зад листата ни за общински съветници, защото това ще означава подкрепа и доверие за заслужили, доказали се хора, както и доверие за млади, даровити пловдивчани", заяви Константин Георгиев.

В листата на "Кауза Пловдив", освен Георги Титюков, са двойният олимпийски шампион па гребане - едноместно кану, Николай Бухалов, олимпийският медалист и три пъти световен шампион по вдигане на тежести Асен Златев, Енчо Пиронков - внук на именития ни художник и брат на най-популярната българска тенисистка Цветана Пиронкова, дългогодишният директор, превърнал се в емблема за Художествената гимназия - Маргарита Джарова, архитекти, икономисти, лекари, опитни администратори, познаващи местното самоуправление и градските проблеми, знакови лица от ПП "Новото време", преподавателят в АМТИИ и досегашен общински съветник Едуард Сарафян, колегата му в местния парламент - Константин Георгиев.

След регистрацията му като кандидат за кмет, Георги Титюков излезе в отпуск за предизборната си кампания. Въпреки това, обаче зам.-кметът по спорта в този мандат, веднага след ОИК отиде на Гребния канал, където се провежда Европейското първенство - вече като зрител.

Виж коментарите (17)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).