ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Титюков се включва в кампания за ранно откриване на диабет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 17.11.2010Коментари (4)1184
© Plovdiv24.bg
Днес от 10.30 часа, в ДКЦ 2 зам.-кметът Георги Титюков ще се включи в кампанията на здравното заведение за ранно откриване на диабет. До 30.11.2010 г в кабинет номер 25 ежедневно ще се прави безплатно изследване на кръвна захар по следния график:

От 8.00 до 9.30 за възрастни и от 9.30 до 10.30 за деца. Безплатни ще бъдат и консултациите с ендокринолог за пациенти, при които се установи необходимост от това.

"Диабетът е социално заболяване и като зам.-кмет по младежта и спорта аз подкрепям тази инициатива, защото е изключително важно, най-вече при децата и младежите, да се направи сериозна информационна кампания, с която да ограничим доколкото е възможно това сериозно заболяване и последиците от него", коментира зам.-кметът Георги Титюков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прекалено сте строги, момчета, и с медиите, и с Тютюков. Вероятно е единствения ни наистина свестен заместник-кмет - най-малкото не се излага и има вид на нормален човек. Идеите му, примерно, за Най-добър млад предприемач на Пловдив, както и каузите, които подкрепя, са благородни и общо взето полезни. Ако някой висш администратор може да отделя време за обществени прояви, то именно за това, което прави Тютюков. Не ни побратимява с Чанчун или Диарбекир, нито пък се среща с чалга-певици и като цяло стои в страни от глупости и глупави скандали. Съвсем друг е въпросът имаме ли въобще нужда от заместник кмет по спорта. Доколкото знам Тютюков не е заявявал политически амбиции. А медиите трябва да си пълнят страниците с новини, при това не само с пикантни и гадни новини, които най-добре се продават, но и с лигави, сълзливи и позитивни. От друга страна, момчета, пък ви се радвам, защото ми харесват сърдитите млади хора, които подлагат на безмилостна критика нашия несъвършен свят. Само когато сърдитите хора станеме достатъчно много и мнозинство, само тогава ще сме в състояние да изградим истинско европейско общество. В момента със сигурност преобладават непукистите.
-1
 
 
Малко не ви ли втръсна от Тютюков. За щяло и не щяло, независимо дали има новина или не, важното е да му гледаме физиономията по медиите, за да стане популярен и белким открадне някое гласче повече на изборите догодина. Това много ми напомня поведението на Славчо, преди да стане кмет. Резултата го от управлението на тази гротеска го виждаме всички ние. А, го избрахме защото бил популярен и бил народен човек.
-1
 
 
Еййй много бе! В един кабинет, по цял час на ден и то за умопомрачителния срок от 10 дена. При положение, че всеки 4-ти е предразположен, а всеки 7-ми е болен от диабет вероятно дори без да го знае, шумно рекламираната кампания за превенция и установяване на това заболяване е меко казано смехотворна и в никакъв случай не може да мине за социален ангажимент към това така наречено "социално заболяване".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Жена е открита мъртва в Сопот
Удвояват околовръстното на Пловдив
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: