Тони Стойчева: Не съм фейсбук кмет

Автор: Ивет Калчишкова
Коментари (8)
08:48 / 06.06.2024
3487
"При общественото обсъждане на бюджета поставих въпроса за разширението на гробищния парк в квартал "Прослав". Скоро официално ще входираме предложение към Общинския съвет да се отчужди съседен имот, който е в близост до църквата, за да се разшири гробищният парк.", сподели в интервю пред репортер на Plovdiv24.bg кметът на район "Западен" Тони Стойчева.

По думите й в "Прослав" има много наслоени проблеми, които не са решавани с години.

"Опитваме се да работим проблем по проблем спрямо възможностите на района. С НКЖИ имаме добра комуникация. Почистиха пасарелката, подържат асансьорите са в изправност. Има много вандалски прояви от тинейджъри.", сподели кметът на "Западен".

Тя разказа, че преди дни е получила граждански сигнал счупена люлка в новия парк срещу училището. Поправена е мигновено от ОП"Градини и паркове", но на другия ден пак е била счупена. 

"Необходимо е съдействие от гражданите. При проверка открихме фасове на обособена детска площадка в кв. "Христо Смирненски. Там е забранено да се пуши, но дори и да се пуши, да се изхвърлят фасовете в кошчетата.", ядосва се Тони Стойчева

Стойчева акцентира, че в момента се подменя уличното осветление на 4 улици в квартала и се очаква до края на лятото да са поставени новите стълбове. 

На въпрос дали се засяга, че я наричат фейсбук кмет, а не кмет на терен, Тони Стойчева отговори:

"Не мога да се засегна, защото служителите от администрацията и гражданите, с които се виждам, знаят колко работя. Аз съм всеки ден в кметството и работя интензивно. 

Фейсбук страницата ни се поддържа от експерт от "Образование и култура". Нормално е да я поддържаме, защото тя ние основната ни комуникационна връзка с гражданите. Това, че имаме засилено присъствие в социалните мрежи, не означава, че не работим. Работата, която предстои да свършим, е страшно много."

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).