Тошо Куката направи скандал по Nova

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:16 / 18.02.2024
17367
Помните ли Тошо Куката? Татуираният здравеняк, който доби популярност след скандално клипче в мол заедно с Емили Тротинетката, показващо момче със специални потребности на каишка, този път изненадващо цъфна в "Съдебен спор".

Тодор Чалъков се свърза с екипа на предаването по Нова ТВ, за да потърси отговорност от лекарка във ветеринарна клиника за смъртта на кучето му.

"Каза ми, че било само с гастрит и затова нямало нужда от рентген. А това било превъртян стомах и кучето почина. В депресия съм, не мога да ям, свалил съм 10 кг. Каза ми - на 1000% съм сигурна, че на кучето нищо му няма, залагам си главата", каза Куката пред слисания поглед на Жоро Игнатов.

По-рано Тошо Куката публикува клип в социалните мрежи с ясно послание към ветеринарния медик д-р Севриева.

"От сърце ви пожелавам Господ да ви го върне на децата, не аз. Не водете кучетата си там, защото са печалбари и имат некадърен персонал. Ако ни бяхте казали, че има превъртян стомах, щяхме да го оперираме. Искаме да уволните лекарката д-р Севриева, която ни въведе в заблуда и ни уби кучето", нарежда Чалъков.

От своя страна, управителят на клиниката посочи, че не може да я уволни, защото е бременна и в болничен. "Законът не ми позволява. Упражнен е психически тормоз през интернет и затова тя не е тук", каза мъжът.

В "съдебната" зала на предаването адвокат Димитър Киров защити ветеринарната лекарка с твърдението, че Тошо Куката е склонен да лъже, а клиентката му няма вина. Куката пък доведе своята приятелка Василена Хаджийска като свидетел.

В крайна сметка съдия Иван Сотиров поряза мераците на Тошо Куката за финансово обезщетение и дори затвор за лекарката. Утешението за здравеняка остана моралния вот на публиката в студиото, който надделя в негова полза, информира "България Днес".

Виж коментарите (3)

Още по темата (3):
05.01.2024 "Провет": От медицинска гледна точка е напълно невъзможно животното да е постъпило при нас с превъртян стомах
04.01.2024 Протест пред ветеринарна клиника в Пловдив заради смъртта на доберман
29.12.2023 Тежки обвинения и груби реплики заради смъртта на куче в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).