Три кражби за ден в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 08.06.2005
772
Три кражби са извършени вчера в Пловдив и асеновградско село, при които крадците безпрепятствено са проникнали в домовете. През незатворен прозорец на тераса от апартамент на ул.”Георги Кирков” в Пловдив е извършена кражба на DVD плеър. През незаключена врата от изба в жилищен блок на ул.”Васил Ихчиев” в Пловдив са откраднати три ъглошлайфа, бормашина и електрическа резачка. През незаключена врата от къща в село Богданица са взети 280 лева.
РДВР отново напомня на гражданите да не оставят отворени врати и необезопасени тераси и прозорци, дори когато спят. Всяка заключена врата и затворен прозорец са още едно препятствие за крадеца. При дълго отсъствие от дома да преместят скъпата техника у приятел или роднина, а пари и ценни вещи да сложат в сейф. Освен това няма да е лошо да предупредят съседите си колко време ще отсъстват.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).