Трима пешеходци пострадаха вчера при пътни инциденти в Асеновград и Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:59 / 30.08.2006
1126
В Асеновград на ул.”6-ти януари” около 10 часа лек автомобил “Мерцедес”, управляван от С.Д./ 44 г./ от Смолян, блъснал 78-годишния И.Г. Пенсионерът е с фрактура на носа и луксация на раменна става. По първоначални данни причините за случилото се са несъобразена скорост на колата и неправилно пресичане на възрастния мъж.

На бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” в Пловдив Г.А./ 51 г./ от село Конуш при неправилно пресичане е бил ударен от лек автомобил “БМВ” с водач И.Г. от село Труд. Г.А. е с наранявания по главата и едната ръка.

Движение с несъобразена скорост е една от причините за пътния инцидент, станал вчера около 19.30 часа в Пловдив на бул.”Христо Ботев”. Срещу автогара “Юг” лек автомобил “Хонда”, управляван от П.А./ 62 г./, блъснал неправилно пресичащия пътното платно В.Т./ 18 г./. Младежът е с контузно-разкъсна рана на главата.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили арестуваният в Пловдив д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).