Трима пешеходци пострадаха вчера в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:44 / 02.11.2005
1244
Три пешеходки пострадаха вчера при пътни инциденти в Пловдив и Карлово.

В 18.20 часа на кръстовището на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” и ул.”Стефан и Обрейко Обрейкови” в Пловдив лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от Д.С./33 г./, блъснал 53-годишната П.Б. Жената е настанена в болница с комицо и разкъсно-контузни рани по главата. По първоначални данни причината за инцидента е несъобразена скорост на автомобила при ограничена видимост.

Около 21 часа на кръстовището на улиците “Царевец” и “Васил Бараков” в областния център “Опел Вектра” с водач Б.А./ 41 г./ ударил 28-годишната И.И. Жената е с разкъсно-контузни рани. И в този случай причината е несъобразена скорост на лекия автомобил.

С комоцио и охлузни рани е настанена в болница М.Н./ 71 г./, след като била блъсната на бул.”Освобождение” в Карлово от автобус “МАН”. Автобусът бил управляван от В.Г./ 55 г./ от село Ведраре. По първоначални данни причините за случилото се са несъобразена скорост на автобуса и неправилно пресичане на пешеходката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).