Трима пловдивски магистрати са повишени в ранг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:50 / 14.04.2005
2118
На пресконференция днес пловдивските магистрати отчетоха дейността си за изминалото тримесечие на тази година. Пресконференцията беше по по повод предстоящия Ден на Конституцията и професионален празник на юристите - 16 април.
Висшият Съдебен съвет е повишил в ранг "Съдия във Върховен касационен съд" трима окръжни магистрати от Пловдив - Елена Захова, Виолета Шипоклиева и Галина Арнаудова. От своя страна председателят на пловдивския Окръжен съд Сотир Цацаров е внесъл предложение във Висшия съдебен съвет предложение за награда - служебна благодарност и лична грамота за високите професионални успехи на съдиите Галя Георгиева и Бонка Дечева.
Сотир Цацаров е издал заповед за и за наказание - намаляване на трудовото възнаграждение на съдия от гражданското отделение на Окръжния съд за забавяне на съдебни актове. Името му не беше съобщено. Той е предупреден, че ако нарушенията продължат, спрямо него ще бъде образувано дисциплинарно производство за уволнение. "Ръководството на съда е доказало, че няма да проявява компромиси към такива прояви", заяви Сотир Цацаров. Информацията е предоставена от радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).