Тринадесети студентски научен форум открива Педагогическият факултет на ПУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:10 / 16.05.2024
1487
Педагогическият факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" организира Тринадесети студентски научен форум, който ще бъде открит утре, 17 май, от 9:00 часа в 1 аула в Нова сграда на висшето училище.

В началото на форума заместник-кметът на Община Пловдив с ресор “Спорт и младежки дейности" Николай Бухалов ще представи възможности за участие в конкурса "Млад предприемач“. Работата по секции започва от 10:00 часa

Програмата на форума е изключително разнообразна. Участниците ще имат възможността да се включат в няколко ателиета - Емоционална интелигентност, Моята мечтана кариера, Обща картина - живи слова, Монолог на куклата. Паралелно с тях ще се провеждат и следните художествени изложби: Пролетно вдъхновение, Майско настроение, Изложение на STEM продукти, Импровизирани кукли. Музикални изпълнения ще представят студентите от специалностите "Джаз и поп изпълнителско изкуство“ и "Музика“.

От 18:00 часа в Учебния театър в Ректората на ПУ ще бъде поставено представлението "Четири портрета на майки" по Сър Арнолд Уескър с актьорски състав от студенти от специалност Актьорство за драматичен театър, 3-ти курс.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Талантливо момиче от Пловдив е сред победителите в националния ко...
Посочиха смущаващ факт покрай трагедията със загиналите край "Гра...
Кметът на Пловдив: За три дни решихме голям проблем
Успешна японска компания инвестира 60 млн. лв. в завод край Пловд...
Изтърбушиха бившия White Bar на Главната
Умъртвиха 900 птици в Пловдивско заради огнище на птичи грип


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).