Търговци изхвърлиха камара боклук точно до празни контейнери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:15 / 25.07.2010
4892
Поредна грозна гледка сътвориха безсъвестни пловдивчани в междублоковото пространство зад бул. "Мария Луиза" 63, сигнализира възмутен читател на Plovdiv24.bg. При наличието на три празни контейнери от близките търговски обекти изсипали камара отпадъци на земята в непосредствена близост. Отвратителната картина може да видите документирана в приложената фотогалерия.

Какво е съзнанието на хора, извършващи подобен акт, къде е чувството им за ред, чистота и естетика дори, защо е толкова трудно полагането на елементарни усилия, за да живеем на едно по-добро място. Въпроси, които остават без отговор.

Абсурдът е, че за тази и многото други свинщини от този род плащаме всички, включително и тези, които си разнасят дори употребявани хартийки по джобовете, ако няма контейнер, в който да ги хвърлят. Защото да се почисти една такава камара като на снимките с боклук, е нужен ресурс - човешки, финансов и всякакъв.

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).