ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Търговци изхвърлиха камара боклук точно до празни контейнери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 25.07.2010Коментари (17)4892
Поредна грозна гледка сътвориха безсъвестни пловдивчани в междублоковото пространство зад бул. "Мария Луиза" 63, сигнализира възмутен читател на Plovdiv24.bg. При наличието на три празни контейнери от близките търговски обекти изсипали камара отпадъци на земята в непосредствена близост. Отвратителната картина може да видите документирана в приложената фотогалерия.

Какво е съзнанието на хора, извършващи подобен акт, къде е чувството им за ред, чистота и естетика дори, защо е толкова трудно полагането на елементарни усилия, за да живеем на едно по-добро място. Въпроси, които остават без отговор.

Абсурдът е, че за тази и многото други свинщини от този род плащаме всички, включително и тези, които си разнасят дори употребявани хартийки по джобовете, ако няма контейнер, в който да ги хвърлят. Защото да се почисти една такава камара като на снимките с боклук, е нужен ресурс - човешки, финансов и всякакъв.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕЙ сега е времето г-н минкофф да покаже адекватна реакция, нали!!!!
на 25.07.2010 г.
0
 
 
То от чашката с кафе се започва докато се осере всичко наоколо Манталитета на българина е такъв много години ще са нужни за промяна без яки глоби
+2
 
 
Много е лесно от вкъщи да се правиш на изряден, но си помислете, като поне 4-5 пъти от колите пред мен са отваряли прозореца и са изхвърляли чашки от кафе, дали единият не сте били вие?
+3
 
 
Съд по бързата без право на обжалване и голяма глоба. Търговците трябва да са задължени да изхвърлят разделно, както е в САЩ и на Запад...и глоби - иначе балканеца няма да се научи....щото все търси изгода, ама ако сами не си помагаме няма кой да ни. Дотогава ще сме си затънали в л***а и ще си мрънкаме на по бира пред ТВтата.
+8
 
 
освен глоба да накарат собственичката лично да го изрине и да го хвърли после където трябва като се извикат хората в района да гледат за да може унижението да е голямо и да не се повтаря тази грозна картина
на 25.07.2010 г.
+8
 
 
Там си го пише бре.Фирмата е "Бобо 03".Намерете въпросният Бобо и му наложете 3 акта.
+9
 
 
Оправданието, че са наели цигани или пияници за почистването НЕ ги оневинява. След като наемаш "примати", или ходиш след тях да се увериш, че са изхвърлили боклука, където трябва, или си носиш последствията (глобите). По принцип такива изхвърлят отпадъците веднага щом се скрият от очите ти. За тях "сметище" или "място за отпадъци" е ВСИЧКО, което ги заобикаля. Не ги наемайте за нищо (ще сте потърпевши), има толкова по-читави хора без работа.
+10
 
 
Крайно време е да се действа бързо и адекватно срещу нарушителите по принцип ! Една глобичка , но четирицифрена в случая, нека утре пак да си изхвърли боклука там !
+6
 
 
общината разбирасе ще го проспи този проблем. иначе за други глоби са първи. аз имам предложение да вземем боклука да го съберем и да го сложим пред споменатия павилион да видим дали на собственниците ще им е приятно
+4
 
 
щом са от заведения да бъдат издирени от съответните органи и да им бъде наложена солена глоба и последно предопреждение за затваряне.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Електрически тротинетки в Пловдив
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да (1303) 48%
Не (1201) 45%
Не мога да преценя (187) 7%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: