Търговията на "Капитан Райчо" е незаконна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:21 / 07.11.2005
1644
Търговията на улица "Капитан Райчо" в Пловдив е незаконна. от месеци не се плащат данъци и такси. Не се допускат и общинските служители, които трябва да установят контрол. Това съобщи в интервю за радио Пловдив кметът доктор Иван Чомаков по повод изтичащия днес срок даден от Общината на търговците, за да демонтират временните павилиони.

Кметът Чомаков каза още, че първо еще бъдат махнати павилионите в тревните площи и тези, които пречат на строителството. След минути ще започне и срещата на инициативен комитет на търговците със заместник-кмета Атанас Славов с искането да се отложи преместването на сергиите до 15 януари. На търговците са предложени алтернативни работни площи в района на гара Филипово и пред РУМ "Дружба". Около 20 от търговците са пренощували около павилионите си тази нощ с намерението да не го отстъпят. Предвиден е и протестен митинг на търовците от 18 часа пред сградата на Общината.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).