Туроператори от цяла България се запознаха с новите проекти на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:57 / 27.11.2012
1470
От 23 до 25 ноември 2012 година в Пловдив се проведе 11-та годишна на среща на Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА). Тя бе проведена с любезното партньорство на Община Пловдив. ОП "Туризъм" към Община Пловдив оказа съдействие на участниците през трите дни на форума при тяхното настаняване, хранене и приятно пребиваване. По време на двете пешеходни обиколки туроператорите бяха запознати с новите проекти в Стария град, археологическите обекти в центъра на Пловдив и посетиха фестивала "Дефиле на младото вино".

Стефан Стоянов, заместник-кмет "Култура, образование, туризъм, иновации, развитие и европейски политики" представи с интересна презентация богатото културно-историческо наследство на града, акцентирайки на потенциала на дестинация Пловдив с новооткритите обекти, инвестициите в археологията и инфраструктурата.

В рамките на работната среща бяха дискутирани въпроси, свързани с новата нормативна уредба в туризма, европейските проекти за развитие на българския туризъм, данъчната политика, проблеми във взаимодействията на пазара на туристически услуги, противодействие на нелоялни търговски практики други важни въпроси, касаещи туристическия бранш.

Участниците в срещата на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти оцениха целенасочените усилия на Община Пловдив за превръщането на Пловдив в още по атрактивна туристическа дестинация и заявиха желание и готовност за бъдеща съвместна дейност.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Читател: Кой пуска това? Пречи на съня и е отровно!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).