Търси се: Страшно красива млада дама, оставила пловдивчанин без дъх

Автор: Васил Динев
Коментари (54)
15:26 / 24.04.2016
39427
Пловдивчанин се обърна към Plovdiv24.bg с молба за съдействие. В историята е замесена млада красавица. Ето за какво точно става дума:

"Здравейте, пиша Ви заради едно момиче и силно се надявам да не ме пренебрегнете, тъй като може би Вие сте единственият ми вариант. На 22 април около 20:30 ч. видях едно момиче в 9 Ball Club, който се намира в "Капана". 

Стоеше сама и никой не знае защо не я заговорих тогава. Пушеше цигара, което аз по принцип не харесвам, но имам чувството, че на нея всичко ще й отива. Беше изключително красива, с може би кестенява коса. 

Върнах се петнайсетина минутки по-късно, но за съжаление тя вече не беше там. Много бих искал да публикувате посланието ми и така то да се види от повече хора.

Нека, ако тя прочете това, да се свърже с Вас, ако желае и съответно Вие с мен. На нея искам да кажа, че е най-красивата, която съм виждал и втори ден не мога да си я избия от главата".

Виж коментарите (54)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).