Участници в международната полицейска конференция днес разглеждат Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:48 / 15.04.2005
1053
Участници в Международната полицейска конференция на тема ”Регионално полицейско сътрудничество в условия на глобализация, организирана престъпност и тероризъм”, която се провежда от 11 до 15 април в София, ще посетят днес РДВР Пловдив. Около 12 часа гостите, представители на 7 държави, са разгледали Стария град - Балабановата къща, къща “Хиндлиян” и Античния театър, съобщиха от пресцентъра на РДВР-Пловдив.
Международната полицейска конференция на страните от Югоизточна Европа се провежда под егидата на главния секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов и с финансовата подкрепа на Фондация “Ханс Зайдел”. Съорганизатор, съвместно с ДНСП е Международният институт по бойни и специални тактики. Темата “Регионално полицейско сътрудничество в условията на глобализация на тероризма и организираната престъпност” ще събере участници от ръководството на МВР, висши полицейски представители на Албания, Босна и Херцеговина, Люксембург, Македония, Румъния, Сърбия, Турция, Хърватска, Черна гора, както и на провинциите Бавария и Баден-Вюртемберг на Федерална република Германия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).