Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:31
1469
Трогателна изненада очакваше преподавателите в ОУ "Кочо Честеменски“ в Пловдив за Международния ден на учителя, В ранното петъчно утро учениците от II "г“ клас, водени от своя ръководител Светлана Войводова, нетърпеливо чакаха на двора на училището да посрещнат своите учители с нещо повече от поздрав.

С пълни с вълнение очи те поднесоха на преподавателите красиви тениски с надпис "Учител-вдъхновител“. "Вие сте вдъхновение, опора, пример! Да си учител е призвание, а вашият професионален път е мисия, която дава възможност на децата да се изградят като личности — знаещи, можещи и устремени към бъдещето!“, бе посланието на децата.

Жестът на малките ученици трогна учителите им, които леко изненадани и развълнувани, бързо се облякоха в новите тениски, показвайки, че връзката между децата и техните педагози е много повече от учебен процес — тя е истинска споделена емоция, а учителството е мисия, която не само предава знания, но и изгражда характери, създава личности и вдъхновява мечти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Меганаглец бе хванат в крачка в Пловдив, на ход е полицията
Кючука показа как се прави!
Вкусен шоколадов фест "превзема" парк в Пловдив
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Само на 12 км от Пловдив Ути Бъчваров беше гост на интересен фест...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).