Учениците ще пътуват с редовна цена на билета, ако се бавят списъците с новите карти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 10.10.2007
1453
Напомняме, че картите за пътуване в градския транспорт на ученици, дневна форма на обучение, както и ученици - жители на Пловдив, но учещи извън града, се издават ежегодно и настоящите са валидни до 15 октомври, обясниха от общинския пресцентър.

Картите се издават срещу представени списъци на учениците, желаещи да пътуват по намалени цени, които списъци се представят от съответните училища. Те се издават от ОП «Организация и контрол на транспорта». Поради стачката на учителите се отчита забавяне в представянето на списъците. Ако новите карти на учениците не бъдат издадени до началото на следващата седмица, поради забавяне от страна на съответните училища, децата ще трябва при пътуване, до издаване на новите им карти, да плащат редовната цена на билет в градския транспорт.

От общинското предприятие призовават директорите на училища да представят на време списъците на учениците, за да могат децата да получат навреме новите си карти за пътуване с намаление.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път
Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Н...
Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с д...
Фирмата за смъртта на колоездача в шахтата: Имало е външна намеса...
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).