Управляващите вкараха четирима свои в ръководството на общински фирми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:01 / 29.11.2007
4529
Управляващата коалиция в Обс вкара четирима свои кадри в ръководствата на общинските фирми, това стана на днешната сесия на местния парламент. Бившият военен Александър Пецов, който е собственик на фирмата за индустриална сигурност "Аврора" влезе в съвета на директорите на "Митнечиски терминал" на мястото на бившия главен юрист на общината Антони Запрянов, който беше избран за общински съветник.

Още няма яснота кой ще оглави фирмата, казаха съветници от управляващото мнозинство. Според неофициална информация обаче именно Александър Пецов ще е бъдещият изпълнителен директор на терминала.
Активистът на ВМРО инж. Димитър Костов влезе в управителния орган на "Обелос", която поддържа уличното осветление. Той заема мястото на напусналия по собствено желание Иван Странджев , избран по време на предишния мандат от квотата на БСП.

Радослав Кошински е новият управител на фирма "Чистота". Той беше избран за срок от 6 месеца до провеждането на конкурс за титуляр за поста. кошински заема мястото на подалия оставка Христо Костадинов.

Бившият следовател Георги Игнатов беше избран в съвета на директорите на Екологичен завод по време на днешната сесия на мястото на Антони Запрянов. По време на дебатите от левицата настояха да не се бърза с избора на нови ръководства за общински фирми и обвиниха мнозинството, чеурежда свои хора на общински постове. Управляващите отказаха да приемат предложението на БСП и в знак на протест съветниците от левицата не участваха в дебатите и не гласуваха.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път
Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Н...
Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с д...
Фирмата за смъртта на колоездача в шахтата: Имало е външна намеса...
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).