Усмихнато прасенце ще насърчава пловдивския бизнес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:52 / 13.12.2006
955
Сдружение “Изберете пловдивското”, което да защитава интересите на бизнеса и потребителите, ще бъде учредено до края на годината, съобщи за Дарик кметът на район “Тракия” Славчо Атанасов. Върху всяка стока, произведена на територията на града от фирма, регистрирана в Пловдив, ще бъде поставено лого ”Изберете пловдивското”. По този начин ще стимулираме потребителите да купуват продукцията на местни предприемачи, за да стимулират развитието на Пловдив.

Това ще осигури разкриване на нови работни места, повече постъпления в общинската хазна и средства за мащабни социални програми, обясни идеята кметът на Тракия. Логото ще бъде усмихнато прасенце, изобразено като детска спестовна касичка. Освен това симпатичното животно е символ на успеха и задоволеността, което е смисъла на начинанието, каза още Славчо Атанасов. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).