Установяват причините за самоубийството на полицая

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:45 / 01.10.2010
5818
След първоначалния оглед няма данни за насилствена смърт на открития снощи полицай, потвърди директорът на ОД МВР ст. комисар Тодор Чонов на извънреден брифинг, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

47-годишният Стоян Стоянов се е самоубил със служебния си пистолет, като се е прострелял в устата. Той е бил цивилен, до него са намерени служебната му карта и значка, личното му оръжие, документи, мобилни телефони и други лични вещи. Трупът е намерен до колата му. Сигналът е получен около 22 часа снощи от граждани, които съобщили за мъж в безпомощно състояние на Гребната база до ресторант "Чановете". Назначени са вече експертизи за наличие на алкохол и упойващи вещества в кръвта, но няма данни полицаят да е злоупотребявал с алкохол. В 20-годишната си практика в органите на МВР той е нямал нарушения и наказания. Работил е в Транспортна полиция, а от една година бил патрулен полицай в Общинска полиция.

"Тепърва ще установяваме защо е посегнал на живота си. Нямаме данни за фрапиращи проблеми, дългове и любовни афери", уточни ст. комисар Чонов.

Водят се разговори с близките - самоубилият се е женен с две деца, полицията не разполага и с данни за предсмъртно писмо. Стоян Стоянов е бил в отпуска, няколко дни е бил извън града и прибирайки се сложил край на живота си. Не за първи път полицаи избират Гребната база като място за самоубийството си. Комисар Чонов няма обяснение за натрупването на подобни трагични събития точно на това място.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).