ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Утре откриват Международния технически панаир в Пловдив
© Plovdiv24.bg
Пресконференция по повод откриването на 78-ото издание на Международен технически панаир ще се проведе утре от 10:30 часа в пресцентъра на панаира. В пресконференцията ще участват доц. д-р Иван Соколов – главен директор на Международен панаир Пловдив, Маджид Елабиад - вицепрезидент на Международна пътна федерация (IRF) , Стийв Филипс - генерален секретар на Конференцията на директорите на Европейските пътни администрации, Георги Харизанов – модератор на II регионален конгрес на IRF, Ина Карова - координатор на услугата "МултиХоум", Енергийна Агенция – Пловдив и г-н Даниел Троянски – търговски директор на МАВА Индустриал АД.

Международен технически панаир 2024, който ще се проведе от 25 до 28 септември, официално ще започне с тържествено откриване на най-елитното и мащабно събитие за инфраструктура и мобилност на Международната пътна федерация. Церемонията е предвидена за 9:30 часа в зала "България“ на Конгресния център.

В 11:30 часа пред Палата №3 в Международен панаир Пловдив ще се състои официалното откриване на 78-ия международен технически панаир. Лентата на изложението ще пререже д-р Давид Сукалински - заместник-министър в Министерството на икономиката и индустрията. За тържествената церемония са поканени представители на държавната и местната власт, дипломати, изложители, партньорски организации и браншови асоциации.

78-ото издание на Международен технически панаир привлича 231 компании - директни производители и търговски представители, от 25 държави : Австрия, Белгия, България, Германия, Египет, Индия, Италия, Испания, Китай, Монголия, Мозамбик, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Полша, Румъния, САЩ, Сирия, Сърбия, Турция, Финландия, Франция, Хърватия, Чешка република, Швеция, Швейцария. Новите изложители са 68 фирми – чуждестранни и български. Изложението комбинира специализирани експозиции, посветени на модерното екологично строителство, машиностроенето, енергетиката, дигиталните технологии в производството, дома и търговията, тежка техника, хибридни автомобили, авиостроителство. Форумът отразява тенденциите и новостите в индустрията, създава възможности за разширяване на партньорства и осъществяване на полезни контакти. Всички събития от богатата делова програма са подчинени на целта за споделяне на индустриални постижения и презентиране на иновации.

За първи път на есенното изложение:

Международната пътна федерация "Европа и Централна Азия“ избра Пловдивския панаир за провеждане на своя регионален конгрес в рамките на Техническия панаир. Четиридневният форум е посветен на бъдещето на мобилността и инфраструктурата. Конгресният център на Международен панаир Пловдив очаква над 1500 делегати от цял цвят и 180 лектори в 20 тематични направления. Конференцията включва също изложбена част с участието на компании - лидери в пътното строителство, специализирани софтуерни продукти, умна пътна маркировка, производители и доставчици на оборудване, проектантски и инженерни фирми.

Деловата програма на форума обхваща целия спектър на критични въпроси в сектора.

"МултиХоум“: Специализирано изложение за енергийно обновяване на жилищни сгради

Проектът "МултиХоум“ ще бъде представен в рамките на Международния технически панаир. Организатори на изложбената площ в Палата №6 са Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, Община Пловдив, Енергийна агенция – Пловдив, Съюз на асоциациите на собствениците в България и Куадро Синерджи ООД. От 25 до 28 септември посетителите ще открият подробна информация за бизнес възможностите в сектора на сградното обновяване. Специализирани компании ще представят най-съвременни решения за реновиране на домовете, енергийно ефективни строителни материали и технологии; топлоизолоращи панели за нискоенергийни жилищни сгради; климатизация и вентилация, термопомпени системи; фотоволтаични и термосоларни системи за жилищни сгради; строителство с близо до нулево потребление на енергия и по международно признатия стандарт PassivHaus.

TexTailor Expo 2024

Петото издание на бляскавия форум за текстил и мода ще стартира на 26 септември от 9:30 часа в Палата №2. Изложението ще представи най-актуалните тенденции и технологии в индустрията за облекло и аксесоари. Обхванати са всички сегменти: висша мода, бутикови линии, конфекции, трикотаж, обувки и др. Събитието обогатява есенното изложение с още един бранш на българската индустрия – шивашкия.

Тридневната изложба ще бъде наситена с ревюта, семинари и обучения, презентации на иновации и визии в модния свят.


Още по темата: общо новини по темата: 5
24.09.2024 В Пловдив ще се проведе първото изложение за енергийно обновяване на жилищни сгради
23.09.2024 Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
19.09.2024 В Пловдивския панаир показват дронове
29.08.2024 Специализирано изложение за енергийно обновяване на жилищни сгради
28.05.2024 Международен панаир Пловдив - домакин на най-мащабното и елитно събитие






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак ще е пълно с братовчедите на Индиана Джоунс. То други изложители няма там
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електрически тротинетки в Пловдив
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: