Утре пускат нова дизелова мотриса по линията Пловдив-Асеновград, нормализират разписанието

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 04.09.2013
3698
От утре сутринта се нормализира разписанието на влаковете по линията Асеновград-Пловдив и обратно, което беше нарушено заради технически проблеми. Това заяви Илко Илчев, началник на Локомотивно депо, по повод сигнали на пътници за закъснението, особено сутрин, на влаковете от Асеновград до Пловдив.

Според инж.Илчев причина за проблема е повреда в една от мотрисите "Дезиро", която до края на седмицата е на ремонт във Варна. Вместо нея се наложило да бъде използван локомотив с вагони, но в Асеновград се налага смяна посоката на движението, което отнема повече време и води до нарушение на разписанието. Още тази вечер ще дойде една дизелова мотриса, защото по празниците има увеличени състави и става неудачен вариантът локомотив с вагони.

До Асеновград ще се движат само мотриси, обеща началникът на Локомотивно депо-Пловдив. Инж. Илко Илчев каза още, че вече е разпоредил утре сутринта по линията Пловдив-Асеновград да бъде пусната дизеловата мотриса, с която ще се нормализира разписанието на движението на влака.

Източник: Радио "Пловдив"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).