Утре ще се проведе младежката инициатива "Мениджър за един ден"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 27.03.2013
1182
Дванадесетото издание на младежката инициатива "Мениджър за един ден" ще се проведе утре - 28-и март, в цялата страна. И тази година Община Пловдив подкрепя събитието, организирано от Джуниър Ачийвмънт България, най-мащабното по рода си в страната, което ежегодно дава възможност на хиляди ученици и студенти да работят рамо до рамо с топ мениджъри на водещи български и чуждестранни компании, както и в държавни и общински институции. Откриването на инициативата ще се състои в 10.30 часа в заседателната зала на Община Пловдив.

От 2002 година насам "Мениджър за един ден" разраства своя обхват всяка година, помагайки на младежите от цяла България в избора им на подходяща бъдеща работа. Всяка година все повече водещи компании се включват в "Мениджър за един ден", като през тази година повече от 250 фирми ще посрещнат над 1000 бъдещи лидери. 

Инициативата се ползва с подкрепата на повече от 1500 служители и топ мениджъри в България, както и на държавни и местни институции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Демонстрации на американски автомобили в Пловдив учат как да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).