ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В "Централен" със заповеди определиха над 500 домоуправители и касиери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 23.10.2012Коментари (5)1931
© Plovdiv24.bg
568 заповеди за определяне на управители и касиери по Закона за управление на етажната собственост е издала администрацията на район "Централен", съобщи кметът Райна Петрова. Тя цитира данни от работата на назначената с нейна заповед нарочна комисия съгласно Закона за управление на етажната собственост. За управителни органи са определяни лица, за които е констатирано, че са собственици в съответните сгради и че са с постоянен и настоящ адрес, съответстващ на сградата.

Като тенденция комисията отчита, че голяма част от гражданите, избрани за управители и касиери, са поискали да бъдат освободени от вменените им задължения. Най-често изтъкнатите причини за това са невъзможността да изпълняват функциите си поради ангажираност, здравословно състояние, продължително отсъствие. 

Общо на територията на района са поставени покани за свикване на събранията на 1344 етажни собствености. В периода на кампанията са внесени общо 500 уведомления за избрани управителни собствености, отчитат от администрацията на район "Централен".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.10.2012 г.
0
 
 
А трябва ли да плащат на домоуправители съсобственици на идеални части ,с апартаменти, с акт 16 ,на цимент ,шпахловка ,тапи ,апартаменти дадени за възмездяване ,в които никой ,никога не е живял.
+1
 
 
И кое е малоумното в случая? Дали държавата или това, че собствениците на дадена сграда не желаят да я стопанисват? И затова естествено държавата е виновна, че масово блоковете приличат на кочина и че като се наложи спешен ремонт - пари няма. Много е лесно да се интересуваш само от това, което е зад твоята врата на апартамента. А ако някой ден апартаментът ти увисне във въздуха пак държавата ще ти е виновна.
Aнонимен
на 23.10.2012 г.
+1
 
 
Малоумната ни диржава създадена от малоумни политици, които непрекъснато искат да вменят на хората задължения. А политиците да могат да си крадат по-лесно. Пълни тъпанари. Все народа да оправя сметката и работата и всичко за негова сметка. Именно поради този модел винаги на избори има наказателен вот и резки смяни в управлението, което е лошо за държавата. Дано догодина не се повтори този сценарии заложен още 89г. Като гледам доста ще им е трудно на ГЕРБ ако не вкарат тежък популизъм в действие, че и тогава...
0
 
 
А има ли глобени!? Защото на нашата дворна врата също имаше такива уведомления преди време и там се заплашваше с глоби от 150 до не помня колко лв.! Ние се въведохме в ред, но смея да кажа, че е фиктивна работата... Никой не ще да се занимава с нищо по отношение на ЗУЕС...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: