В "Източен" строят детски площадки и обновяват пътища

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:50 / 03.11.2010
1533
В ход е реализацията на строителната програма на район "Източен", съобщиха от районната администрация. Кметът Петър Петров и заместник-кметът Златин Велев инспектираха изпълнението на заложените дейности.

В момента се обработват дупките по основните пътни артерии, като до два дни те ще бъдат запълнени. Освен това започнаха подготвителните дейности по монтиране на нови осветителни тела по улици в квартал "Каменица-2".

Усилено се работи и по облагородяването на парк "Чайка". В него ще бъде изградена алея на здравето с фитнес уреди на открито. Те ще бъдат подходящи за използване от всички възрастови групи, уточни заместник-кметът Златин Велев. От своя страна кметът на район "Източен" Петър Петров сподели, че съоръженията са шведски, изработени по последни европейски изисквания, като са подходящи и за деца с проблеми в опорно-двигателния апарат.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).