В Коматево без вода след бурята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 02.09.2007
2384
Обитателите на високите етажи в пловдивския квартал Коматево са без вода, а на по-ниските етажи налягането е слабо заради липсата на ток в помпената станция в село Храбрино.

Съоръжението аварира при бурята и проливния дъжд и в момента абонатите са на резервно водоподаване, обясниха от ВиК. От дружеството увериха, че всички останали аварии вече са отстранени.

Няма затворени улици, заради паднали дървета, съобщи управителката на общинското предприятие „Паркове и градини" Станка Стаматова.

Още в 21 ч бе възстановено движението по платното на булевард „Цар Борис III Обединител" от Пловдивския университет до ключовото кръстовище на Сточна гара, където падна огромен чинар. Причината за инцидента е подрязването на кореновата система на дървото при прокарване на инфраструктура, твърди Стаматова. Екипите вече са отстранили и дърветата, които затиснаха коли на улица „Доспат", зад Събота - пазара и на още пет адреса в различни квартали на града.

Целият персонал на „Паркове и градини" е мобилизиран за разчистването на паднали дървета и клони. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Иван Тотев: Някой ще поеме ли ангажимент да премахне съветската и...
Прокуратурата разследва случая с блъснатите в Пловдив майка и дет...
РИОСВ влезе в горелия завод до Пловдив
Борисов от Пловдив: Очаквам хората най-сетне да прогледнат
Доживяхме! Започна изграждането на Югоизточния обход на Пловдив
Лидерът на ГЕРБ: Ако някой ми каже, че е направил повече от нас з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).