В Пловдив кола изгоря след палеж на контейнери за боклук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:57 / 09.10.2023
5116
Автомобил е изгорял тази нощ, разбра Plovdiv24.bg Във фейсбук групата "Забелязано в Кючука" е качена снимка от последствията от инцидента, като собственикът на колата издирва очевидци. Той разказва, че са запалени кошовете за боклук и оттам огънят е преминал към МПС-то.

Ето какво разказва той:

"Тази вечер между 00:30 и 1:00 между "Кичево" 22 и "Кичево" 12 бяха запалени 2 контейнера за смет, пламъците са обхванали и моя автомобил, който изгоря целия + 2 детски столчета, детско колело и тротинетка. Моля, ако някой е забелязал нещо, да се свържи с мен или с 1-во районно".

Според коментиращите, някои от които предлагат и помощ:

"Може да помолите, ако има камери на някой магазин наблизо да прегледат записите. Лятото също имаше подобни палежи по ул. "Петър Стоев" и се водеше разследване."

"Определено случката е неприятна. Вероятно камерите няма да помогнат. Дано автомобилът е имал каско. Мога да Ви предоставя за ползване или безвъзмездно детско столче за автомобил."

"Мисля, че обитателите на "Кичево" 18 имат камера насочена към входа обаче ако са минали оттам гамените може да попитате да погледнете, иначе безкрайно съжалявам за неприятния инцидент."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наплив от желаещи да учат в Пловдивския университет
Скоба и фиш за два мерцедеса в Пловдив
КТ "Подкрепа": Скандална директорка на училище в Пловдив отдавна ...
Нов епизод на "Бързи и яростни" в Пловдив, този път в 5.30 ч. сут...
Д-р Бацелова от Пловдив: Не забравяйте репелент, когато стягате б...
Премиера на "Кармен" на Античния театър днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).