ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив откриха "Медикус, Денто, Галения"
"Медикус, Денто, Галения“ остава отправната точка за новите тенденции в здравната индустрия и тяхното бързо навлизане в практиката. Пожелавам успех на всички изложители, много полезни контакти и нови партньорства“, каза при откриването на 28-о издание на специализираната изложба главният директор на Пловдивския панаир доц. д-р Иван Соколов.

В официалната церемония участваха заместник-кметът Ангел Славов, заместник-ректорът на Медицинския университет – Пловдив доц. д-р Веселина Кондева-Главинкова, деканът на Факултета по дентална медицина при МУ-Пловдив проф. д-р Ангелина Влахова. Поздравителни адреси до организаторите и изложителите на форума изпратиха здравният министър д-р Галя Кондева и председателят на Асоциацията на професионалистите по здравни грижи Милка Василева.

Над 40 компании представят в Палата №7 иновации, техника, консумативи и решения за диагностика, лечение и профилактика. "Секторът на денталната медицина демонстрира прилагането на високите технологии в лечението и обслужването на пациентите“, изтъкна доц. Соколов. Той подчерта, че Международен панаир Пловдив осигурява отлични условия за презентация на модерния кабинет и адекватната съвременна терапия.

"Международната изложба "Медикус, Денто, Галения“ е ключово събитие за града ни и за здравната индустрия в България“, каза в приветствието си към изложителите и посетителите в Палата №7 на Панаира пловдивският заместник-кмет Ангел Славов. Той откри официално 28-о специализирано изложение за медицина, стоматология и фармация.

"Пловдив има дългогодишни традиции в подкрепата на иновациите и бизнеса. Международен панаир Пловдив е доказал своите възможности като платформа за обмен на идеи и опит. Убеден съм, че тази изложба ще създаде нови партньорства и ще развие съвместни делови инициативи“, посочи още Ангел Славов, преди да обяви изложението за открито. То ще продължи до събота включително с над 20 премиери на продукти и технологии в здравната индустрия. Деловата програма на изложението в Конгресния център предвижда и лекции с практико-приложна част. В 12:00 часа в зала "Европа“ д-р Мария Стефанова ще представи темата "“Пиезохирургия в ежедневната дентална практика“. "Интраорално сканиране на модел, дизайн и отпечатване на 3 D принтер на живо“ ще презентира д-р Стефан Стефанов съвестно със специалиста по зъботехника и оторизиран представител на американска компанията SprintRay Стоян Христов. Тяхната демонстрация е с начален часа 14:15, зала "Европа“.

Поздравителен адрес от здравния министър по повод 28-о издание на специализираната изложба

Здравният министър д-р Галя Кондева изпрати поздравителен адрес по повод откриването на 28-о издание на "Медикус, Денто, Галения“. Международната изложба за медицина, стоматология и фармация започва днес в Пловдивския панаир.

От името на министерството и от свое име тя приветства усилията на организаторите за превръщането на събитието в авторитетна ежегодна традиция. "Днес "Медикус, Денто, Галения“ е една от най- успешните платформи за привличането на български и чуждестранни инвестиции с принос към развитието на здравния сектор в България в съответствие с европейските стандарти“, се казва в поздравителния адрес. Министър Кондева изразява увереност, че и тази година отличната организация, многообразието и актуалността на демонстрираните продукти и услуги ще предизвикат широк интерес.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Над 40 фирми, абе точно 41 са фирмите. Голяяямооо изложение! То Есенният технически панаир не го усетихме, та "Медикус, Денто, Галения" ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Нов православен храм в "Тракия"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: