В Пловдив откриват фестивал на кучетата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:38 / 03.10.2024
400
За поредна година Български киноложки клуб ще зарадва любителите на кучета със своята Есенна феерия. Събитието има за цел да събере хората, обичащи кучета, техните домашни любимци и различни фирми предлагащи продукти за четириногите ни приятели.

Съвместно с фондация Пловдив 2019 - Европейска столица на културата и Plovdiv Stage Park като домакини, на 12-ти и 13-ти октомври ще се проведе DOG FEST - Есенна феерия в гр. Пловдив на Младежкия хълм.

След провеждането на летните събития в гр. Пловдив и гр. Царево и техния успех, Български киноложки клуб са подготвили още повече игри и забавления за своя есенен кучешки фестивал. Ще се проведат конкурси за най-чаровен осиновен опашатко и за любимец  на публиката, отново ще има предизвикателство за децата с викторина на тема кучета и много награди.

Ще бъдат проведени различни игри, които да стимулират ментално и физически кучето и да засилят връзката между него и стопанина му, разбира се, всичко това във формата на забавление и игра.

Усмихнатите членове на Dogs Sports Bulgaria също ще вземат участие и ще представят как може да спортувате с вашето куче и колко позитиви може да ви донесе това.

Очаквайте подробната програма скоро и запазете уикенда на 12-ти и 13-ти октомври, за да се забавлявате заедно с кучето и други любители на четириногите ни приятели.

Няма нищо по-хубаво от.... времето прекарано с четириногите ни любимци и срещата с хора, които разбират това!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Очевидци: Възрастен човек почина на улица в Пловдив
От Пловдивската пожарна съобщиха добрата новина за разразилия се ...
Много настроение в центъра на Пловдив
Жена почина след АГ операция в Пловдив, две деца останаха без май...
Пловдивски учени създадоха прототип на човешка кожа!
Далаверите на диригента и ортаците му: Нанесени са щети за страшн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).