ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив шеф Манчев призна кой е менторът му
Автор: Диана Бикова 18:40 / 01.05.2023Коментари (1)10151
©
Шеф Иван Манчев беше специален гост на Деня на отворените врати в Университета по хранителни технологии в Пловдив в петък. Кулинарният спец участва в награждаването на победителите от националния конкурс "Млади изследователи 2023" за ученици от 10 до 12 клас.

"Изключително интересно мероприятие, за да видим университетът къде е, защо е, къде са тенденциите, какво иска да направи. Изключително съм горд, че г-н Моллов ме покани в този прекрасен университет" - каза в интервю за Plovdiv24.bg шеф Манчев.

Кулинарната култура в България е на добро ниво, но има и какво да се желае. "Всички продукти, които познаваме, трябва да ги развиваме и да даваме най-доброто от себе си. България като цяло е много благодатна на климат, на производство на продукти, на зеленчуци и какво ли още не. Въпросът е да ги развиваме максимално и да сме най-добрата градина в Европа. Аз вярвам в това. Защото сме били такива преди 1944 година" - смята той.

Шеф Манчев сподели, че ще има нов сезон на "Кошмари в кухнята", а в момента се заснема новият сезон на "Черешката на тортата", който ще се излъчва по Нова телевизия. "Страхотни участници ще има, много предизвикателства и много интересни теми се развиват. "Черешката на тортата" е изключително хубаво предаване и позитивно" - разкри в интервюто.

Топ готвачът призна, че душата му се пълни, когато участниците в кулинарните предавания правят нещата със сърце и душа. Не пожела обаче да сподели какво го изнервя.

Приема за свой ментор Анди Цал от Швейцария, който има звезда "Мишлен", но се учи и взема идеи и от други хора.

Когато разберем, че сме зеленчувата градина на Европа, когато продуктът, който произвеждаме, е издигнат в култ, тогава бихме имали "Мишлен" ресторант. Ще се превърнем в най-добрата кулинарна дестинация, когато и индустрията разбере това, смята шеф Манчев.

Цялото интервю гледайте в прикаченото видео!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на poto
премахни филтъра

0
 
 
Добре е МАНЧЕВ да посъветва собствениците на ресторанти да престанат с евтините си тарикатлъци и! Не визирам само цените а и качеството на предлаганите ястия! През почивните дни вечер сядаме с компания в ресторанти доказали се през годините като качествени. Последният месец как излезем всички се оплакват от стомашен дискомфорт и разстройство. Няма да казвам кои са но основно са тези по центъра
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България и Войната в Украйна
Бюджет 2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ДЮШ на ВК Марица
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: