В Пловдив ще бъде изработен видеоклип в защита на осъдените на смърт български медицински сестри в Либия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 22.01.2007
1251
На 25.01.2007 г. (четвъртък) в 12.30 ч. пред сградата на Общината – пл. “Ст. Стамболов” ще се проведе митинг в подкрепа на осъдените ни медици в Либия.

Решение за провеждане на митинг е взето по време на редовното заседание в петък на Общинския Съвет за тристранно сътрудничество (в който са включени местната администрация, синдикатите и работодателите). По време на митинга ще бъде заснет видеоклип, който ще бъде излъчен на конгреса на Световната организация на работодателите (СОР) в Женева и на конгреса на Европейския съюз на работодателите в Брюксел през февруари.

Видеофилмът ще включва и моменти, представяща работата на пловдивчани с различни професии – работата на медицинския работник, на хлебаря, на промишления работник, на човека на изкуството, педагога, занаятчията и др. Идеята е Пловдив да покаже съпричастността на обикновения човек, на работодателите от средния и малък бизнес от различни браншове и отрасли на икономиката ни. Инициативата ще бъде завършена от “Съюз за стопанска инициатива” , който е член на СОР. На предстоящия конгрес в Женева след доклада за медиците ни и излъчването на видеоматериала, по информация от Зам.-кмета К. Писков (председател на Съвета за тристранно сътрудничество) ССИ ще поиска отстраняването на Либия като член на организацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).