В Пловдив стартира фестивалът на изкуствата "Млада синя земя"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:35 / 17.04.2013
1387
Община Пловдив, Регионален природонаучен музей-Пловдив и артклуб "Моrocco & more" канят на брифинг преди старта на традиционния младежки фестивал на изкуствата "Млада синя земя". Той ще се проведе на 22 и 23 април 2013 г.

За първи път фестивалът има конкурсен характер. Това стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив. 
 
"Млада синя земя" е съвместен проект на Регионален природонаучен музей - Пловдив и артклуб "MOROCCO & more". По повод Деня на Земята - 22 април Природонаучният музей предоставя възможност на млади творци от всички учебни заведения в града да покажат отношението си към проблемите, свързани с опазването на нашата планета.

Пресконференцията ще се проведе в Заседателната зала на Община Пловдив днес от 10.00 часа. В нея ще участват заместник-кметът Стефан Стоянов и директорът на Природонаучния музей Огнян Тодоров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).