В Пловдив търсят собственичката на голяма сума пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:08
6838
Редовен читател на Plovdvi24.bg се свърза с редакцията, за да издири собственичката на голяма сума пари. Ето и подробностите от разказа му:

Здравейте! 

Извинете, че се свързвам с Вас във връзка с подобна тема,  но случаят не е маловажен. 

Става въпрос за забравено дамско портмоне в непосредствена близост до голям търговски център в ж.к "Тракия". Наличната сума от банкноти в различни валути е четирицифрена, а в портфейлът няма лични документи, освен две карти за отстъпка от две различни търговски вериги.

Свързахме се с въпросните търговски обекти, с молба за съдействие собственикът да бъде открит и уведомен, че поемането е намерено, но оттам отказаха съдействие, под претекст че това би нарушило политиката за опазване на личните данни.

Като последен пристан, опираме до Вашата медия, с надеждата, че предвид огромната посещаемост на Plovdiv24 и не малкото случаи, в които сте помагали на гражданите на града, ще успеем и сега заедно да осъществим успешно едно добро дело и да донесем утеха на жената, изгубила тази не малка сума пари, които в днешно време може би са от изключителна важност за човека.

Портмонето ще бъде предадено, разбира се, след точен опис на банкнотите и тяхната разновидност, цветът на портмонето, картите за отстъпки на търговските обекти и амолетът, който е в портфейла. 

Ако някой иска да даде допълнителна информация за собственика на парите, нека се обади в редакцията ни

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заложни къщи и фирми на мушката на МВР Пловдив
Окръжна прокуратура Пловдив с изключително странно решение
Учителка от Пловдив получи голямо признание
Тежко задръстване, мислете обходни маршрути!
Протест пред клиника в Пловдив заради починала жена, близки зоват...
Пловдивчанка: Извикахме лекар, а той дойде вкъщи заедно с погреба...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).