В Пловдив започва Европейската седмица на движението

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:25 / 01.10.2012
1588
Европейска седмица на движението и спорта стартира днес, 01.10.2012 г., в Пловдив. Начало на спортните мероприятия, които ще продължат седем дни, ще бъде дадено в 10:00 часа на площад "Стефан Стамболов". Гражданите ще могат да се включат в различните спортни събития, сред които крос, флашмоб, зумба, урабан зен, танцувай за здраве, плажен волейбол, велопреход, лека атлетика, йога на смеха, шахмат, канадска борба, пешеходен туризъм, баскетбол, каране на ролери, както и в планираните демонстрации по уличен фитнес, бойни изкуства и отворени тренировки, инициирани от пловдивските спортни клубове.

Мото на тазгодишната кампания е "Да раздвижим Пловдив". Събитията в рамките на Европейската седмица на движение ще текат на пл. "Стефан Стамболов", Гребна база, Цар Симеоновата градина, Сградата на общински съвет, с.Кръстевич-х.Бунтовна-гр. Стрелча и други.

Организатори на спортните мероприятия са дирекция "Спорт и младежки дейности" към Община Пловдив в лицето на Георги Титюков, зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", сдружение WOW SPORTПловдив, PTPI Smiles, НАРД и Асоциацията на студентите медици-Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).