В "Северен" възстановиха спирки на входни пътни артерии

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:38 / 28.04.2010
2088
Две спирки в район „Северен" са напълно възстановени, съобщи заместник-кметът на района Ангел Ангелов. Той уточни, че и двете съоръжения се намират на входовете на Пловдив - едната е на Рогошко шосе, а другата - на Брезовско шосе.

"След дълго чакане и умуване от община Пловдив за концесията и бъдещето на спирките в града, от районната администрация предприехме действия за реконструкцията на тези съоръжения. Изпитвахме срам, че едно от първите неща, които виждат пътниците, влизащи в Пловдив, са именно тези спирки в окаяно състояние. Наивно бе да чакаме някой да предприеме конкретни действия и затова се заехме да ги възстановим", допълни Ангелов. Срамно е за града ни на входните артерии да има подобни паметници на безхаберието, е мнението на заместник-кмета.

Съоръженията, които са на повече от 30 години, вече са реновирани, боядисани, реконструирани са покривите и са монтирани нови пейки. В обновяването на двете спирки са вложени над 2500 лева от бюджета на район „Северен" и от дарители.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).