В "Тракия" подаряват 7 велосипеда в томбола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
06:05 / 21.09.2013
1711
Днес в район "Тракия" ще се проведат събития, част от инициативата на Община Пловдив под надслов "Чист въздух - това е вашето придвижване!" от кампанията за устойчива градска мобилност "Европейска седмица на мобилността".

В 10:00 часа кметът на района Костадин Димитров ще открие събитието в Парка на репресираните до СОУ "Черноризец Храбър". Програмата предвижда в парка да се проведе открит урок на тема "Правила за безопасно движение, при алтернативните методи на придвижване в града" на полигона по безопасност на движението, както и демонстрация по екстремен велосипедизъм на специализирания терен.

Точно в 11:00 часа кметът на района ще поведе велофест със старт от Парка на репресираните и финал Парк Лаута на входа от към Локомотив Пловдив.

На финала всички участници ги очакват възможности за тестдрайв на модели колела на водещи български фирми-производители на велосипеди, много атракции, музика и куп други забавления.

"Пригответе колелата, и малки и големи, защото на финала сме подготвили големи изненади. Ще подарим 7 велосипеда и много аксесоари за колела, които ще раздадем чрез томболата, в която ще участват тези, които са се включили във велофеста. Каня всички на празника в събота!", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).