В "Южен" представиха електронна складова система за детските градини

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:37 / 15.10.2012
3260
Днес в залата на районното кметство в "Южен" пред директори на детски градини и ясли презентираха електронна счетоводно-складова система за работа. Въвеждането на системата ще допринесе за прецизна обработка на данните, което ще спести много време, както и невъзможност за допускане на грешки. Работата на системата е опростена, лесна, дори забавна и приятна. Чрез системата районната администрация може самостоятелно и независимо да следи ежедневно за стойността на склада за храна в съответното детско заведение, спазване на рецептурниците за храна, наличността в склада и други.

"Чрез въвеждането на електронната счетоводно-складова система ще се подобри ефективността от работата на персонала в детските заведения и е възможен контрол във всеки един момент и етап от работата му" - сподели гл. експерт "Образование" в район "Южен" Петя Шаркова.

За въвеждането на системата от детските заведения се изисква минимално базово оборудване и компютърна грамотност от персонала. В бюджета за  2013 г. директорите ще предвидят съответните средства за въвеждане на системата във всички детски заведения на територията на район "Южен". 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).