ВМРО: Стига предизборни провокации

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:21 / 02.07.2009
2486
След като шефът на местния парламент Илко Илиев заяви категорично пред Plovdiv24.bg, че не познава осъденото за купуване на гласове лице, от ВМРО го подкрепиха със следното изказване:

"По повод изнесената информация, затова че лицето Иван Величков е осъден затова, че се е опитал да закупи гласове за Ред, Законност и Справедливост и ВМРО, заявяваме следното:

Не познаваме споменатите в делото лица. Те никога не са присъствали в списъците ни на застъпници и наблюдатели, което може да се провери в Районната избирателна комисия и не са работили за ВМРО и РЗС.

Това е опит за провокация и опит да се повлияе на изборните резултати. И с просто око се вижда съшитата с бели конци "комбинация", чиято цел е да се злепостави името на РЗС и ВМРО точно малко преди края на предизборната кампания. Подкрепяме усилията на органите на МВР, Съда и Прокуратурата, да спрат практиката с купуването на гласове.

Получихме информация, че на територията на град Пловдив са засечени и други лица, които се представят за наши сътрудници и се опитват да предлагат пари срещу гласуване с нашата бюлетина. От това ни става ясно, че срещу нас тече целенасочена кампания за очернянето на всички партии и организации, които стоят зад бюлетина № 1.

Няма да се учудим, ако този случай не се окаже единичен. Затова призоваваме органите на реда да работят и върху версията за набеждаването ни в купуване на гласове и да покажат същата енергия и целенасоченост в работата си по тази теза.

Призоваваме всички граждани на Пловдив, да излязат и да гласуват и да не стоят безучастни, когато пред всички нас се разиграват такива пошли сценарии."

Виж коментарите (0)

Още по темата (190):
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
22.09.2009 От днес в Пловдив тръгна преврат в Демократичската партия
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
11.08.2009 Захари Георгиев сдаде лидерския пост в БСП - Пловдив
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
29.07.2009 Менда Стоянова оглави бюджетната комисия
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).