ВМРО прие нови членове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 03.03.2009
1549
Рано сутринта на 3-ти март в църквата "Света троица" ВМРО прие нови двайсет члена в Организацията. Новоприетите членове получиха поздравления от народния представител г-н Бойко Ватев, като председател на местната младежка организация и Камен Шишманов зам председател на Общински съвет гр. Пловдив. След приемането всички присъстващи се снимаха пред църквата. Непосредствено след това се включиха в шествието до паметника на „Цар Освободител", където заедно с всички присъстващи пловдивчани сведоха глави в памет на безименните герои загинали за свободата ни.

По повод годишнина от Освобождението ни от турско робство, изртаботени специално за пловдивчани, бяха раздадени 30 000 патриотични картички с мартенички, от които 5 000бр. бяха разпратени и по пощите. Раздаването започна на първи и завърши на трети март.

С тази инициатива ВМРО - Пловдив поздрави пловдивчани за празника на България.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).