ВСС награди съдии по повод Деня на конституцията и професионалния празник на юристите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 12.05.2005
1671
По предложение на председателя на Пловдивския окръжен съд Сотир Цацаров Висшия съдебен съвет награди със служебна благодарност и лична грамота за постигнати високи професионални успехи съдиите Галя Георгиева и Бонка Дечева. Предложението беше направено по повод Деня на конституцията и професионалния празник на юристите. Според Закона за съдебната власт магистратите могат да бъдат поощрявани, когато с работата си покажат образцово изпълнение на служебните задължения. За първи път тази разпоредба се прилага за поощрение по отношение на съдии от страната.
По предложение на председателя на Пловдивския районен съд Веселин Хаджиев за отлично изпълнение на служебните си задължения от Висшия съдебен съвет са повишени на място в ранг “съдия в Окръжен съд“ Кирил Николов, Велина Антонова, Весела Добрева и Мария Русева от наказателното отделение и Георги Карастоянов и Павел Павлов от гражданското отделение на Районен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).