Вдигат гаражи на нередовни платци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:55 / 21.07.2006
1023
Шест гаражни клетки на улица “Димитър Талев” № 65 – 67 са демонтирани по заповед на кмета на район „Южен” . Н аем ателите имат задължения към районната администрация в размер на 400 лева – съобщиха от пресцентъра на Общината. Други трима нередовни наематели са демонтирали сами гаражите си, а 6- ма са подали молба да погасят задълженията си.

Акцията в район “Южен” е след многократни покани от страна на районната администрация към гражданите, които не плащат наемите си за гаражи и не са получили разрешителните си.

“Ние нямаме желание да санкционираме, но искаме хората да плащат общинската собственост, която използват” – заяви зам. кметът на район “Южен” Атанас Панчов.

Проверките на неправомерно палзващите гаражи ще продължат. Следващият адрес е ул.”Стефан Стамболов” 54-62. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).