Вечният бохем Джон Фалстаф стартира театралните комедии в кино "Орфей"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 20.05.2013
1040
Новият сезон на театралните комедии в кино "Орфей" среща пловдивчани със Сър Джон Фалстаф - кралят на прахосниците, неуморимият женкар и неутолим пияница днес от 20:30 часа. В ролята се преобразява шеметният Николай Урумов с изключително забавен прочит на шекспировата комедия "Веселите Уиндзорки". Кой спечелва симпатиите на публиката - вечният бохем, които не се колебае да прекрачи границата на "добрите нрави" или тези, които умело ги надяват като пъстра театрална дреха, за да прикрият оголените си задници? 

С представлението се открива новата панорама на комедиите "Завеса под звездите" с подкрепата на Община Пловдив. През май и юни в феновете на смеха ще се срещнат още с Мариян Бачев, Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Деси Бакърджиева, Васил Михайлов, Александър Кадиев, Орлин Горанов, Дияна Любенова, Александър Сано, Бойка Велкова, Мариус Донкин, Карси Ранков и много други любимци на публиката. Билети се продават в Билетен център пред Общината и на касата на кино "Орфей"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).