Велисипедист и пешеходка пострадаха при пътни инциденти в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:00 / 08.09.2004
1693
66-годишен пловдивчанин е с фрактура на прешлен на гръбначния стълб след пътен инцидент, станал вчера на бул.”Ал. Стамболийски” срещу №1 в Пловдив. Около 8.30 часа лек автомобил “Ауди А6”, управляван от Стефан И. на 42 г. от Пловдив, при десен завой блъска велосипедиста Слави К. По първоначални данни причината за катастрофата е, че шофьорът на колата засича пътя на праводвижещия се велосипедист, съобщи пресцентърът на РДВР.
При катастрофа на бул. "Освобождение" вчера пострада и 67-годишна пешеходка от Пловдив. Около 8 часа лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от Валентин П. (44) от Пловдив, блъска Йорданка Л. (67). Жената е настанена в болница с фрактура на ръката и контузии по тялото, по-късно изписана за домашно лечение. По първоначални данни причината за катастрофата е потегляне на шофьора назад, без да се е уверил, че пътят зад колата е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).