ВиК авария наводни улица в Пловдив, водоподаването е нарушено на още 6 адреса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:30 / 08.08.2024
5867
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да сигнализира за поредна ВиК авария, която е наводнила улицата, на която живее.

Ето и подробностите:

Здравейте, пиша Ви по повод поредната ВиК авария на улица "Мали Богдан". Преди около месец само на 30 м от същото място имаше подобна авария. В момента водоподаването в района е нарушено за пореден път.

Водопроводна мрежа в карето между бул. "Източен", бул. "Мария Луиза", ул. "Родопи" и ул. "Марин Дринов" е силно компрометирана и има нужда от подмяна, защото това е сигурно петата авария само за това лято.

В района се намира и новостроящият се комплекс "Каменица", както и още няколко нови кооперации, но въпреки това от ВиК не предприемат действия по модернизация на мрежата си!

При направена справка от наша страна в сайта на дружеството констатирахме, че въпросната авария вече е подадена за обработка и до края на работния ден се очаква тя да бъде отстранена.

В същото време на още няколко адреса в града и региона няма да има вода до отстраняване на авариите по канализационната мрежа, а именно: ул. "Щип", бул. "Никола Вапцаров" № 111, Гражданска защита, с. Градина, с. Тюркмен, с. Граф Игнатиево.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена
Пловдив се включва в глобално събитие, обединяващо хора от цял св...
Деца намериха портфейл в парк "Белите брези", издирва се собствен...
Шофьорка, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив: Признавам се ...
Служителите на Областна администрация Пловдив слязоха от автомоби...
Момиче краде капачки от автомобил, камера засне всичко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).