ВиК минава на парно, затварят част от бул. "Шести септември"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 08.09.2015
2345
От днес EVN България Топлофикация започва нов етап на проект за присъединяване на административна сграда на ВиК Пловдив към топлопреносната мрежа. Сградата е с адрес бул. "6-ти септември" № 250 и за нейното включване ще бъде изграден близо 150 метра нов топлопровод.

Извършването на строително-ремонтни дейности налага временна организация на движение в участък от бул. "6-ти септември", като ще бъде затворено за движение южното платно на булеварда в този район. Подсигурено е двупосочното преминаване на превозни средства.

Проектът е съгласуван с общинските власти и КАТ и се изпълнява по одобрена работна документация съгласно нормативните изисквания. 

EVN България Топлофикация поднася своите предварителни извинения за възможни причинени неудобства, като уверява, че дружеството ще предприеме необходимите мерки за по-бързото приключване на проекта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...
Легенда идва в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).