Виктор Калев ще участва в концерт на пловдивската опера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 22.05.2013
977
Aко обичате музиката и забавленията, непременно трябва да посетите концерта под надслов "Хуморът в музиката или Веселият диригент", който Държавна опера Пловдив ще представи утре от 19 часа в Концертна зала. 

Ще имате възможността да видите наживо актьора от "Шоуто на Слави" Виктор Калев, който ще пее, свири и дирижира заедно с главния диригент на институцията маестро Алексей Измирлиев.

Подобно шоу се прави в Операта за пръв път и е замислено така, че да донесе голямо удоволствие на публика от всички възрастови групи. Програмата е изпъстрена с миниатюри - повечето непознати за пловдивската публика и е много приятна и подходяща и за хора, които никога не са ходили на симфоничен концерт. 

Елате, зо да се забавляваме заедно, забравяйки за негативните емоции,които ни заобикалят ежедневно, призовават организаторите!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).