Виновникът и спътникът му от катастрофата на бул. "България" в тежко състояние

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
17:30 / 23.04.2012
9056
Двама от четиримата пострадали при катастрофата на бул. "България", за която Plovdiv24.bg съобщи по-рано, са хоспитализирани в две от клиниките на Университетска болница "Свети Георги". С хемопневмоторакс - наличие на въздух и кръв в плевралното пространство, и със съмнение за фрактури е приет в КАРИТ един от пътниците. Състоянието му е тежко основно поради общия му недобър здравен статус, обясниха лекарите.

Единият от шофьорите е със счупени ръка и пубисна кост - в областта на таза. Той е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Шофьорът и пътникът в таксито имат леки охлузвания и няма да бъдат хоспитализирани в УМБАЛ "Свети Георги".

Припомняме, че три коли катастрофираха на бул. "България" днес следобед. По първоначални данни лек автомобил, движейки се в посока колелото на Международен панаир - Пловдив е преминал през мантинелата и е навлязъл в лентата за насрещно движение. Там колата се е блъснала последователно в два автомобила, единият от които - такси. В УМБАЛ "Свети Георги" са откарани двама пътници и двама шофьори.


Виж коментарите (33)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).