Връчиха сертификати на 18 асистенти по проекта "Грижи в домашна среда“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 05.12.2013
1748
Кметът на район "Западен" Димитър Колев връчи официално сертификати за успешно преминато надграждащо обучение на 18-те служители на Звеното за предоставяне на почасови услуги по проект "Грижи в домашна среда". 

"Изключително ми е приятно да връча на всеки от вас този документ, който не само до края на проекта, но и за в бъдеще, ще ви даде възможност да се реализирате на пазара на труда", заяви Димитър Колев

"Нещо повече, новите знания и умения, които сте придобили по време на това 3-дневно надграждащо обучение, ще ви помогнат да бъдете по-прецизни в работата си, което несъмнено ще ви направи истински професионалисти в предоставянето на услуги за хора с трайни увреждания", категоричен бе районният кмет. 

"Вярвам, че с ваша помощ правим живота на хората, които имат нужда от подкрепа, по-добър и запазваме тяхното достойнство като им осигуряваме качествени услуги в домашна среда", допълни Колев. 

В заключение кметът на район "Западен" пожела на асистентите и екипа за организация и управление на проекта успешна и ползотворна работа при реализирането на услугите и през 2014 година. 

Проект BG051PO001-5.1.04-0084 - "Грижи в домашна среда" в помощ на хората с увреждания от район "Западен", е финансиран по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Помощ в дома". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).